- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.m.Z
aktív tag
Háát....köszönöm,de így sem lettem okosabb,sajnos magyar változatot én sem találtam a weben,angolul meg nem tudok. Az automata fordítás meg nagyon zagyva lett. De talán mégis jutok majd valamire vele. Köszönöm szépen.
A folytatást én is tervezem,mert megtetszett nekem is. Mikor megvettük nem is gondoltam volna. A pecsába 5000Ft-ért már lehet kapni,és ha megunod,becserélik.
-
Z.m.Z
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Ha esetleg van valakinek ismerete a játékkal kapcsolatban kérem segítsen! A gyereknek vettem,de nem is olyan könnyű mint gondoltam,sőt! Elakadt egy azteroidás bolygónál,ahol teleportkapukkal kell közlekedni,mindenkit kinyírtunk,de az utolsó kaput nem tudjuk megnyinti! Előre is köszönöm a segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crypto Trade
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest