- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
D28
tag
Azt h konkrétan hol is rontottam el a történetet azt meg nem mondom de sikerült a mutatvány. Igazából a legelejétől újra kezdtem az egészet (vinyó csatlakoztatás miegymás) illetve megnéztem még pár cikket, videót és sikerült összeollózzam ami kell.
Szóval akkor egyenlőre megelégszem ezzel amíg rá nem olvasok részletesebben ezekre a dolgokra.
Köszönöm a válaszod. -
D28
tag
válasz
peter1998 #25663 üzenetére
Azért a használati utasítást megtaláltam, nem vagyok ennyire sügér
csak hát nem igazán látom benne azt a részt amit kellene. Olvastam a jogosultságokról is és próbáltam beállítani h jó legyen (pl a linkelt cikk is kitér erre) de akkor ezek szerint nem sikerült a mutatvány.
Félreértés ne essék, utána akarok olvasni rendesen ennek az egésznek csak az nem 1 2 nap és gondoltam h addig menjen a seed.
(Én elhiszem h súlyos a hiba, de mint említettem jelen pillanatban sajnos elég szegényes az ismeretem és nem vagyok benne biztos h jól értem h mikor hol kell minek mit adni.)
De akkor elég valószínű h mégis porosodik a sarokban egy kicsit a gép amíg felszedek némi tudást.
Esetleg aki tud valami oldalt ajánlani (akár konkrétan ebben a témában) azt szívesen fogadom, ami nem kőkemény szakmai fórum hanem kezdő szellemben írja le a témát. (Ez csak megkönnyítené az életem, ha nem igazán van ilyen akkor majd keresgélek úgyis.)
Köszi a válaszod!
-
D28
tag
Halli.
Transmission ügyben szeretnék kérdezni.
Nemrég vettem egy RPi 3-at és nem vagyok valami jártas a linux rendszerek világában, még. Első körben ezt a torrentes dolgot szerettem volna elindítani de nem nagyon sikerült. Addig eljutottam h vnc-n tudom vezérelni a pi-t, illetve formatáltam (ext4) a rádugott 2,5" vinyót (csak ez van rákötve).
[link] - Ezen, illetve egyéb neten talált beállítási leírásokat követve sem igazán akar elindulni a letöltés, vagyis elindul és ez az üzenet fogad: "Error: permission denied".
Egy tippem van h mi lehet a probléma. D-link go-rt-n300 nevezetű routerem van és nem igazán találtam meg h hol is kellene ezt a portátirányításos dolgot végrehajtani (az UPnP fül alatt jelzi a portot és h transmission, de a router menüje nem is olyan mint amik le vannak írva a tutorialokba, pl itt: [link] nincs is meg ez a típus).Nem tudom h elegendő infót írtam-e le ahhoz h segítséget kapjak, mi lehet a probléma, mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mobil flották
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- GAMER PC - RTX 4070 Ti - Ryzen 7 5700x - 32GB DDR4 - 1TB Nvme SSD
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Teszt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest