- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Magyarított Android alkalmazások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
A Transmission-nel szívok én is. Napok óta bírkóztunk és feladtam. Sem KODI, sem Raspbian felől nem tudtam vezérelni távolról. Töltött, de, külső IP-ről (telefon, PC, stb...) nem fértem hozzá. Feltoltam az egyik tartalék kártyámra egy OMV-t, így tökéletesen működik, de... Sajnos mindig van egy de. A port nyitás az Istennek sem akar összejönni.
ASUS RT-N12D1 router-em van a legfrissebb gyári fw-rel. A WAN/Port Továbbítás menüpontban kitöltöm a rovatokat:
Szolgáltatásnév: Transmission
Port taromány: 6881:6889 (ezt ajánlotta a BitTorrent-et választva)
IP cím: megadom a Pi statikus IP-jét
Helyi port: megadom az általam választott portszámot (6881)
Protokoll: TCP
Bállítom az OMV-ben a peer port-ot a 6881-re, de ha fejre állok és ketyegek, akkor sem jó. A porttesztben a státusza Closed.
Vodafone Homenet mobilnetem van, az LTE kockám a WAN portra csatlakozik. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged