-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szomj4s
tag
válasz
Froclee #14332 üzenetére
Nos, valahol elbénáztam a közös adatbázisból táplálkozás megvalósítását...
Addig megvan, hogy fent van a db, elérhető az openelec-nek, export megvolt, advancedsettings.xml-t elkészítettem, de utána eltűnt mindenem, és nem is történik semmi, az eddigi filmeket sem találja meg. Ötlet esetleg? -
Szomj4s
tag
válasz
yossarian14 #14329 üzenetére
Köszönöm, megnézem mindenképpen! (Ismerősök mondták, hogy nem lehetséges a megoldás, ezért kerestem alternatív lejátszót - ami amúgy tetszik is eléggé)
Amúgy a másik problémámra megoldást tudtok esetleg? (Otthontól távol nézni? - jelenleg megy vpn, de azon nem a legoptimálisabb a stream)@harylmu: Szintén köszönöm szépen a segítséget!
-
Szomj4s
tag
Sziasztok!
Elég sokat olvastam az elmúlt hetekben-hónapokban rpi 2, kodi, plex témában, de sajnos nem sikerül a jó megoldást megtalálnom.
Jelenleg az alábbi konfig megy otthon: zyxel nsa 325v2 NAS, rpi 2 - KODI - tvre kötve, mobilon YATSE.
Hálóban tablet, laptop, mindegyiken egy-egy KODI.
Ezek, mivel nem egy szerveren található adatbázisból dolgoznak, így a megnézett médiatartalmak nincsenek szinkronban egymással, és ezt szeretném kiküszöbölni, valamint telefonon, tableten, otthontól távol is jó lenne élvezni a sorozatokat, ha éppen úton vagyok.A kérdésem tehát, hogy ha a pi-re telepíteném a plex szervert, és menne rajta egy lejátszó is, akkor a nappaliban simán menne-e a lejátszás, illetve telefonon, tableten, otthontól távol tudnám-e nézni a sorozataimat? (NAS azt mondja, hogy kevés erőforrása van)
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest