- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
válasz
Egy-két #28794 üzenetére
Későn, de semmi probléma. Gépen különben is ott voltak a szóban forgó adatok elszórva pár helyen.
Legalább legközelebbre már ezt is tudom.Zoja™: Meglátjuk mi volt ez, egyelőre egy fél nap után még ugyanolyan stabil a rendszer, mint eddig volt hónapokig. Sajnos neten keresgélve sem találtam releváns információt a hibáról.
Nekem default GUI-s Raspbian van rajta. -
nonsen5e
veterán
válasz
Egy-két #28792 üzenetére
Jópárszor huzogattam mindent ki be. Az az érdekes, hogy az USB-vel együtt a vezetéknélküli csatlakozási lehetőségeket is eldobta, különben megoldottam volna mindent SSH-val.
Sajnos ez az egy új SD kártyám van, előző pont a pi alatt döglött még meg, miután 10 évet lehúzott különböző telefonokban.
Na azóta lubuntu pendrive alól ki tudtam szerencsére nyerni pár fontosabb adatot róla, most újrahúzom, aztán meglátjuk.. -
nonsen5e
veterán
Üdv!
Van egy Pi Zero W-m. Egyik napról a másikra amikor bekapcsoltam; képet ad HDMI-n keresztül, (mozog is a terhelésjelző grafikon a tálcán), de se az USB, se a WiFi, se a Bluetooth nem működik. Így a fileokhoz, meg a rendszerhez sem tudok hozzáférni.
Tapasztalt már valaki ilyesmit? Esetleg egy SD kártya formázás és reinstallal ez orvosolható lenne, vagy a Pi-ben romolhatott el valami?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest