- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjanner
tag
válasz
DarkByte #47803 üzenetére
Köszönöm a válaszokat (és a többieknek is). Ezek alapján futok még egy kört a megoldással, javaslattal (a Pi nem az enyém, csak segítek egy havernak - újra - összerakni...), de lehet az lesz a vége, hogy javaslok neki valami dedikált lejátszót amin rendesen fut a Nyetflix.
-
gjanner
tag
Sziasztok,
Van egy RPi 4 B-m, amire szeretnék Netflixet varázsolni és keresem hozzá a megfelelő (vagy legcélravaztőbb) OS-t. Eddig Libreelec 9.2 futott rajta, és Netflix is működött, de arra jutottam egy friss install jót tenne neki, mert a Netlixem teljesen lehalt. (Többször volt már ilyen, próbáltam javítani, de ezúttal nem jött össze, egyszerűen nem tudom reinstallálni.)
Szóval ha már újratelepítem a Pi-t gondolkodtam rajta mi lehet a legegyszerűbb, és legjobb megoldás a Netflixre, esetleg Androidot / RPi OS-t vagy újabb Librelec / OSMC lenne célszerű? (vagy majdnem mindegy Netflix install szempontjából?)
Ha valakinek van ebben tapasztalata és megosztja velem, azt is köszönöm!
(Nem biztos hogy jó helyen kérdezem, de gondolom itt van ezzel is tapasztalat.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest