Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Alig fél évet hagyott az Oppo a K13 Turbo Pro-nak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RPka91
tag
válasz
Celtis
üzenetére
Áh, értem, s abból hova, s milyet?

(#26196) wassermann
Igen, a buszban levő tévéből is ilyen jön ki, s megy a dvd lejátszóba, ha jól emlékszem.
Meg is néztem a Pi 3-asomon, s tényleg ott van, bár, én azt hittem, hogy csak muzsika jön ki abból.
Akkor ha minden igaz, fogok egy Pi 2-őt vagy 3-at, s azt már rá is tudom kötni a tv-re, ha teszek rá kodit?

Nagyszerű!
Már csak a távirányítót kellene megoldani. Ilyesmit néztem ki, jó lesz-e?
-
RPka91
tag
Sziasztok!
Apósom szeretné lecserélni a buszán a hordozható dvd lejátszót. Először android boxban gondolkodtunk, mert ahhoz van távirányító, av kimenet, csak az volt a baj, hogy nem találtam olyat, amelyik usb-ről vagy szimplán szivargyújtóról üzemeltethető, sajnos a 220/230 nem jöhet szóba.
Ekkor eszembe jutott, hogy a Pi micro usb csatis, s lehet, hogy jó lenne.

Megoldható-e, hogy AV kimenetet tegyek a Pi-re, illetve, hogy vezeték nélküli távirányítóval irányíthatóvá tegyem, valamint, hogy melyik Pi lenne a legalkalmasabb. Esetleg Orange Pi-vel is megoldható? Mert találtam egyet Alin, ~19 dollár körül lenne dobozzal, 512 ramos Pi Zeroval + bővítő kártyával, amin van AV kimenet, csak nem tudom, hogy azzal megoldható-e a távirányító. Távirányítóból néztem 5 dollár körülit Alin, nem tudom, jó lenne-e hozzá, csak a Kodi kezeléséhez kellene.
Előre is köszönöm!

Üdv,
Árpi
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell OptiPlex 5050 számítógép (I5/8gb/240 NVMe SSD)
- Új i5 12400F/G.byte B760M.DS3H/32GB DDR4,3200MHz.ARGB/1TB M.2/750GOLD/RTX5070 OC 12GB DLSS4/WIN11PRO
- Eladó Ryzen 5 + RTX 2060 Super - 8 GB RAM - B450m
- 96GB DDR5/ RTX4080/ Ryzen7 8700F alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann