- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi24
csendes tag
felraktam a transmission torrentet és azóta idönként 5-10 másodpercre lefagy minden, más is tapasztalt ilyet? kb 1-2 percenként csinálja
-
szabi24
csendes tag
válasz
wassermann #12089 üzenetére
így se lett jobb, de az a fura hogyha a video felett megnyílik egy lejátszási lista akkor ott gyors, hiába megy alatta a videó, de h csak a videó van a képen akkor akadozik
-
szabi24
csendes tag
Az miért van hogy videólejátszás alatt iszonyatosan akad az egér? Egy logitech vezeték nélküli egér van rádugva, lehet ezzel kezdeni valamit?
-
szabi24
csendes tag
Sikerült megemelnem a kijövő ampert, 2.1A-es a töltő amit rádugtam, de így se volt elég neki, viszont egy 2 A-es samsung töltővel vígan muzsikál, pedig direkt emiatt vettem a nagyobb töltőt. Sunny a töltő típusa, ezek ennyire szarok? vajon cserélik erre a hibára hivatkozva?
-
szabi24
csendes tag
Sziasztok, van egy laptop hddm usb-s mobile rack-be de nem ismeri fel az openelec? mi lehet a baja? valamit állítani kell? Köszi
-
szabi24
csendes tag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni. Felraktam az openelec 5.0.6-ot, bemásoltam egy üres fájlt ssh_enable néven a configfiles mappába, de így sem enged putty-al belépni. Connection refused a válasz. Mi lehet a gond?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Interactive Brokers társalgó
- Fujifilm X
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen program, ami...?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GAMER PC i7-6700K GTX 1660 SUPER 24GB DDR4 NVME SSD + HDD
- Eladó Gaming PC! 1080 és 1440p játékra
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700K / 32GB DDR4 / RX 570 8GB / SSD + HDD
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256GB SSD + 1500GB HDD
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080, 16gb RAM + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest