- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Lehetne, de ez esetben nem lenne egy monitoron visszaszámláló és a kamerákon a késleltetés 2 vagy 10 sec szokott lenni, előbbi rövid, utóbbi hosszú. Meg az ilyen gombot szívesebben nyomkodják és pózolnak előtte. Másra is tudnák majd használni. Hogy miért pi azt nemtom, ehhez értenek, én csak amatőr fotózom ezért hozzám fordultak, bár ennek nem sok köze van hozzá, de azért gondoltam itt megkérdem. Sehol nem találok beszerzést ehhez.
-
MrChris
nagyúr
válasz
petya220 #22357 üzenetére
Nem értek hozzá. A pi egy fényképezőgépet és vakut süt el, képernyőn meg visszaszámol elsütés előtt, de most normál billentyűzetet kell erre használni. Helyette kéne egy szép nagy strapabíró gomb, amit egy esküvőn bárki meg bír nyomni, úgy láttam külhonban van ilyen smart usb button ami pi-vel használható.
-
MrChris
nagyúr
Sziasztok! Egy barátomnak kellene egy USB gomb valami ilyesmi, aminek a jelét tudná venni, másmilyen is lehet, a lényeg, hogy nagy legyen és rá lehessen püfölni. Én nem vagyok egyáltalán otthon a témában. Itthon van ilyen? Hol lehet kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RX 9060XT/RX9070/RX9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- AM5 FULL GARIS gamer gép
- 1080p modern Gamer gép, Garanciás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest