- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robertka
tag
válasz
wassermann #36739 üzenetére
Igen sajnos de más fórumon azt olvastam, hogy nagyon valószínű, hogy a MXL7704 mondta fel a szolgálatot. Bár nem örülök neki de mivel itthon egyik nagyobb alkatrész kereskedésben sem elérhető a gyártótól kérek sample-t és megpróbálom kicserélni, így ránézésre szerintem menni fog aztán majd kiderül.
-
robertka
tag
Sajnos nem itt, az lehetséges hogy esetleg sérült a bootloader?
Azt egy arduinoval esetleg újra tudom írni esetleg? -
robertka
tag
Használtan vettem, azt mondta még aznap is működött. De sajnos azóta nem veszi fel a telefont... és nem ír vissza. Szóval ez is arra ad gyanút, hogy hibás.
-
robertka
tag
SanDisk Ultra A1 SDXC ennyi van a kártyán a pontos kódját nem találom a tulajdonságokban sem. Másik kártyám nincs sajnos. Angol oldalon azt olvastam, hogy az 1 es pin en 3.3V ot kellene mérnem, nálam azon nincs feszültség. 2A es gyári telefontöltőről de próbáltam külső akkumulátorról ami tud 2.5A-t is. Nálam a zöld led egyszer sem villan fel.
-
robertka
tag
Nem dugtam rá ventillátort.
-
robertka
tag
Helló, segítséget szeretnék kérni mert vásároltam egy Pi 3 B+ és látszólag semmi baja de nem akar bootolni.
64Gb os SanDisk kártyára másoltam a NOOBS kicsomagolt zip tartalmát és 2.5A es tápról táplálom két monitorral is teszteltem de nem ad képet. Mikor feszültség alá helyezem az ACT led egyszer sem villan fel, azt olvasom annak kellene pedig. A gyártó oldalán néztem a videót és mindent az alapján csináltam az sd formaterrel formázta a kártyát, minden más koponens más környezetben működik.
Mit rontok el, hogyan tudnám életre kelteni? Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC - RTX 4070 Ti - Ryzen 7 5700x - 32GB DDR4 - 1TB Nvme SSD
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest