Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
its_grandpa
üzenetére
az nem jó műholdas adáshoz
-
dni
őstag
válasz
its_grandpa
üzenetére
Köszi, ebbe már én is belefutottam, csak reménykedtem, hogy nem kell még felraknom a 4.16-os kernelt.
-
kovbandi82
őstag
válasz
its_grandpa
üzenetére
Olvastam, néztem is a tunert, csak abból nem jött le, a saját előfizetésed hogy nézed, mint írtad. Ezért gondoltam a Koaxot kell rádugni.
#cigam:
Igen, hamarabb indul el. Amikor nem lite raspbian volt, a cronban lehetett rebootkor lefutó parancsot hozzáadni. Gondoltam itt is megoldható akkor.
-
kovbandi82
őstag
válasz
its_grandpa
üzenetére
Erről van valami step by step leírás hogyan is kell? Akármelyik kábelszolgáltatóval megy?
-
azbest
félisten
válasz
its_grandpa
üzenetére
természetesen a t2 tunerek visszafelé kompatibilisek, t1-et is tudnak (a moduláció durvább a t2 esetén, a codec és hasonló dolgok meg csak szoftveren múlnak).
Tippre talán spi buszra tették. Lényegében egy tuner amiről le lehetett spórolni a másik chipet, ami az usb vagy más busz és a chip közötti kommunikációért felel.
Ezzel egy problémát látok, ami nem mindenkinek számít. Hogy valószínűleg nincs akkora sávszélessége a busznak, hogy a teljes muxot át tudja vinni. Ezt azt jelenti, hogy pid filteres módban tudhat csak működni, azaz, csak a kiválasztott kép és hangpideket küldi át a buszon. A régi usb1.0 tunereknél is ez volt. Ez akkor hátrány, ha egy tunerrel szeretnél párhuzamosan többféle, de egy muxon található csatornát is nézni vagy rögzíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- BestBuy topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Cyberpunk 2077
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Steam topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eaton TRIPP Lite SMX500RT1U Smart Pro UPS- Szünetmentes tápegység
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Bontatlan! Kingston FURY Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann