Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
cinemazealot
addikt
OpenELEC-ben bekapcsoltad az SSH szolgáltatást? Úgy tudom, az nincs alapértelmezésben engedélyezve, így ha Te nem kapcsoltad be, akkor nem is fog beengedni se kívülről, se belülről.
Egyébként ha rám hallgatsz, akkor a router-nek nem a 22-es portját irányítod a Pi 22-esére, hanem valami egyéb, mással nem ütközőt (pl. 9922). A robotok ugyanis előszeretettel próbálkozhatnak a default portok feltörésével.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Diablo IV
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Wise (ex-TransferWise)
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann