Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csimpas
üzenetére
Köszönöm a választ, de nem igazán erről van szó.
Minden logika szerint működnie kell annak, hogy a mobiltelefonról minden trükközés nélkül tudjam távirányítani az XBMC-t (amit engedélyeztem is neki a menüben).
A Bubble-lel minden további nélkül lehet DLNA-klienst távirányítani, hiszen arra van -- csak valamiért nem látja az XBMC szemével a hálózati meghajtót. Ezzel vagyok elakadva: az XBMC a saját felületén látja a DLNA-megosztást annak tartalmával, a Bubble látja, hogy az XBMC látja a DLNA-t -- csakhogy magát a tartalmat nem látja benne, tehát maguk a zenefájlok nem jutnak el a Bubble-ig.
És itt van nekem két problémám:
1. Nem értem a Bubble logikáját, számomra kaotikus, bár biztosan ésszerű, csak még nem jöttem rá,
2. Nem ismerem az XBMC működését, nem tudom, hogy pontosan mit takar az, hogy Library, csak nay vonalakban sejtem. Gondolom, arról van szó, hogy készítsen egy indexet az általa látott tartalomról, amit az Xbian pár óta alatt végre is hajtott, a Raspbian viszont nem csinálja végig.Feltételezem, ennek az indexnek a hiánya okozza a gondomat, ami egyébként egy teljesen triviális igény lenne.
Üdv: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Arc Raiders
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- miniITX félkonfig i7-6700, RX580 8gb, AsRock B150M ITX
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM 1TB SSD WIN 11 Pro garancia 2028 októberig, Foxpost az árban
- GAMER PC! i7-12700KF / RTX 3060 Ti / Z690 / 16GB 3200MHz / Z690 / 1TB NVMe / 700w!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann