Hirdetés
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
moli.hu
üzenetére
És azzal mit érek, ha 10cmről jó?
Attól még ugyanúgy használhatatlan értelmes módon, nem fogok belebújni a routerbe. Esetleg látom, hogy úgy is ugyanúgy gyenge-e, de nem különösebben vagyok vele kisegítve, még egy ilyet nem rendelnék úgysem, hogy az hátha jobb. Csak azért furcsállom, mert valaki itt használ ilyet, ezért is vettem.A linkelt cucc érdekes, bár most már nem tudom mit gondoljak róluk, talán ha valami tesztet látnék a kütyükről, de majd lehet rákeresek.
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Fehér prémium gamer PC Ryzen 7 7800X3D + RTX 5070 AERO OC + 32 GB DDR5 - ÚJ!!!
- Ryzen 7 5800x + Radeon 7800XT + 32 GB DDR4, 1 TB NVME - GAMER PC
- DELL PowerEdge R530 E29s szerver,Xeon E5-2603 v3,iDRAC,4GB DDR4,PERC H330 mini,számla,gar
- GAMER PC - Asus B450 + Ryzen 5600x + 32GB DDR4 + Sapphire Radeon 6700 XT NITRO+ (SOK GARI)
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Attól még ugyanúgy használhatatlan értelmes módon, nem fogok belebújni a routerbe. Esetleg látom, hogy úgy is ugyanúgy gyenge-e, de nem különösebben vagyok vele kisegítve, még egy ilyet nem rendelnék úgysem, hogy az hátha jobb. Csak azért furcsállom, mert valaki itt használ ilyet, ezért is vettem.
wassermann