- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
betyarr #45731 üzenetére
Szerinted ha nem a kérdésekre felelsz, és továbra is rébuszokban beszélsz (nincs olyan panel,mint a videóban) hogyan tudnánk segíteni?!
Milyen "panel"re gondolsz?
Az a baj, hogy elindulsz a szélrózsa minden irányába, itt-ott elállítasz ezt azt, és a végén csodálkozol hogy nem megy?
Egyetlen egy leírást kellett volna követned, és ha nem működik, akkor belinkelni, hogy ez alapján próbáltam, eddig jutottam, mert nekem nincs ilyen menüpont, nincs ilyen ikon a tálcán, ezt, és azt a hibát kapom, ahol lefotózod, vagy szóról szóra bemásolod a pontos hibaüzenetet.
Miután párosítottad, a hang menüben beállítottad, hogy melyik interface-en keresztül küldje ki a hangot?
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged