Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- 1 VII Japán
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
Nah te jó ember, ülj már neki vim-ben python-t tanulni kezdőként...
Azontúl én azt mondtam, hogy GPIO-t nem fogsz tudni remote-ban programozni csak úgy.
Ha megvan már a tudásod akkor okés, debuggolni szoktam én is terminálban, de fejleszteni eléggé mazoistának kell lenni. Kezdő nem fog terminálban pötyögni.
A win-en nevelkedett embereknek a case sensitive-séget is elég megszokni.@sztanozs - yes, de akkor minek is kell RPi?

Meg kezdőknek tanulásról volt szó. Nehezen tudom elképzelni, hogy ha kap Lajoska a műszaki jellegű szakközépben egy ilyen szorgalmi feladatot akkor qemu-hoz fog nyúlni.
Előbb fog kinlódni a VNC-vel, mert ugye az a googli első találata, aztán talán RDP, de közben még anydesk-et meg a teamviewert is kipróbálja és végül konstatálja, hogy úgy sz@r az egész ahogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xbox Series X|S
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- NIS2
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Vallás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS945, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 4 Slim 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann