Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Netfone
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
Köszönöm, jó lesz nekem a fapados samba

Még annyi, hogy a vinyó smart értékeit esetleg tudja olvasni a pi és figyelmeztet ha 100% alá esik a kondíció? Valamint csökken-e a sebesség ha nem ext4 hanem ntfs a fájlrendszer? Néha-néha megeshet, hogy kivenném és win alá tenném ezt a vinyót.szerk: és egy bónuszkérdés. arra van lehetőség, hogy beállítható idő után parkoljon a vinyó?
nekem pl. 10 perc lenne ideális. Annyi tétlenség után, valószínű senki nem használja, pihenjen. Most egy 2.5 wd-m 10-20 mp-enként leáll, rém idegesítő. De azt sem akarnám, hogy 0-24-ben pörögjön. A pi4 mehet, de a vinyó, ha épp nem dolgozunk róla órákat, ne zúgjon, fogyasszon, stb. (tudom, tudom, az élettartam a folyamatos ki-bekapcstól is függ, mégis én 10 percre lőném be az időt..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPhone-t használók OFF topikja
- E-roller topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- iPhone 16 Pro 128Gb 98% (2028.05.11-ig Garancia)
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann