- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
Hogyan lehet contab-ban megoldani a samba újraindítást? Próbáltam a következőekkel, de egyik se vezetett eredményre contab-ból futtatva. Ha a command line-ba manuálisan írom be bármelyik sudo... parancsot úgy működik, de pont a manuális dolgot szeretném kihagyni, automatizálva ahogy te is.
0 0 * * * sudo systemctl stop smbd
0 0 * * * sudo systemctl start smbd
0 0 * * * sudo service smbd restart
Egyébként semmi ezzel kapcsolatos dolgot nem találtam a log fájlokban amit korábban javasolt cigam. Ez a samba ennyire gáz tényleg, hogy nem tud folyamatosan 1 napig se menni és belassul inkább? -
_q
addikt
Ez a lassulás nagyon idegesítő és mindig újra indítani
Ezek szerint fogadjam el, hogy bugos vagy nem is tudom mi ez? Egyébként az is random, hogy épp hány perc után, napokig nem is bírja, illve az is hogy hányszori ujraindítást igényel, mert ugye van hogy 1x nem is elég.
Van esetleg linked mi alapján csináltad a crontabos újraindítást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gyúrósok ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fotók, videók mobillal
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Sorozatok
- Windows 10
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest