- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
qbittorrent legfrissebb verzióját nem tudom feltenni csak egy korábbit repositoryból (remélem jól írom a nevét). Ahhoz, hogy legfrissebbet feltegyem, le kell fordítani a libtorrentet. Leszedtem, kicsomagoltam, majd egyik parancsnál a linkelt hibát dobja. Ez alapján csináltam: [link] és a libtorrent fordításnál jön a hiba erre a parancsra:
./configure --disable-debug --enable-encryption --with-boost-libdir=/usr/lib/arm-linux-gnueabihf --with-libiconv CXXFLAGS="-std=c++14"
-
Keem1
veterán
Igen, egyértelmű az üzenet, csak nem értettem. A /media/ssd alatt minden pi:pi owned és 0777 a jogosultság.
Viszont nem tudom, hogy ideiglenesen-e vagy végleg, de a minidlna config fájljában a usert és a groupot is root-root-ra állítottam az eddigi minidlna user helyett. Így most működik.
Furcsa, mert roottal ugye hozzáfér, de azt gondoltam volna, hogy a 0777 miatt amúgy is fog. Bár lehet az is megoldotta volna, ha simán pi:pi-re állítom root:root helyett.
Na mindegy, most működik.
Ja, és van egy másik dlna megosztásom, ami a memóriakártyán van, same owner, same rights (hisz ugye az sd kártya kezdettől fogva ext4), és az eddig is jó volt. Csak az ssd csesződött el akkor, mikor átkonvertáltam exFAT-ról ext4-re.Holnap megpróbálom az általad leírt parancsot és visszállítom a usert is. Meg elolvasom a linket is
Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Brutál Gamer PC eladó! 17-12400F/Víz/Asus Tuf 3080 10GB/32GB Ram/1,5TB SSD
- DELL T40 EMC Szerver
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest