Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Apple Watch
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
válasz
wassermann
üzenetére
Nem is az eltávolítás a gond, hanem úgy összekötni két PAD-et, hogy ne legyen az a 3-as PAD csoport egy nagy óngolyó... Vezeték, meg pláne nem fér oda.
Berektam a leghegyesebb pákahegyet a wellerbe, de még az is virslinek tűnt... Olyasmire gondoltam, hogy simán összehúzom ónnal a nullás ellenállás helyett, mivel akkor 99% hogy az eredeti antenna vezetősáv is érintett lesz, azt egyszerűen elvágom szikével. Csak nem akartam nekiesni, hátha valaki már küzdött vele, mivel ez eléggé egyirányú megoldás! 
Nem emberi módosításra tervezték az biztos... Ránézésre egy 0201-es tok lehet, vagy mégkisebb... Agyvérzés nélkül dolgozni 0402 alatt elég nehéz...

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Béta iOS-t használók topikja
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- SFF PC - 14. gen./ 32 GB DDR5/ 250 GB SSD/ Gt 710
- 2TB - 2,5" SAS - HDD - HP MM2000JEFRC 2Tb HDD - új dobozos
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Arctic Gamer - Intel Xeon E5-2630 V4 / RX 480 8GB Nitro+ / 16GB DDR4 / 512GB Nvme - VADI ÚJ GÉP
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Berektam a leghegyesebb pákahegyet a wellerbe, de még az is virslinek tűnt... Olyasmire gondoltam, hogy simán összehúzom ónnal a nullás ellenállás helyett, mivel akkor 99% hogy az eredeti antenna vezetősáv is érintett lesz, azt egyszerűen elvágom szikével. Csak nem akartam nekiesni, hátha valaki már küzdött vele, mivel ez eléggé egyirányú megoldás!