Hirdetés
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Európába és a britekhez is megérkezik a Motorola Razr Fold, indul az előrendelés
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett tette le a voksát
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
:AMF:
senior tag
Annak a 30e-nek a feléből tudsz venni használtan egy komplett Pi3 csomagot (Pi + táp +sd), de most látom, hogy az aprón egy 2gb-os Pi4-et is hirdetnek 16-ért (Pi + hdmi + borda). Kipróbálni tökéletes, ha pedig nem jön be, akkor ugyanannyiért eladod.
Hasonló dilemmával szembesültem én is, mielőtt belevágtam (hasznos-e, kihasználtság, stb.), most meg már azt kérdem magamtól, miért nem tettem meg korábban.
Én amiatt vágtam bele, mert itthon használunk laptopot, asztali gépet, tabletet, telefont és nas nélkül jellemzően az asztali gépre töltöttünk le mindent. Aztán jöhetett az usb kábel meg az sd kártya/pendrive, ha képet kellett menteni a telefonról, filmezni akartunk a tévén, vagy zenét hallgatni a konyhában. Pazarlásnak éreztem azt is, hogy az asztali gép/laptop zakatoljon a torrent miatt. Most a nas-on elérhető minden bármikor, bárhonnan a lakásból, bármilyen eszközről (de ha igény van rá, akkor bárhonnan a világból). Kényelmes és alig kér enni. Egy sd kártya cserével meg két kontroller-el retro játékkonzol lesz belőle pár perc alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Z2 Mini G9 - i714700 /32gb/512gb/nVidia T1000 (GB
- DELL 7060 Mini PC - Core i5 8500T 16GB vagy 32GB ram - 256/512GB SSD - csak pár db
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- RTX 3060 Ti Gamer PC 200+ FPS RGB Azonnal vihető
- MSI Cyborg 15 Gaming Laptop - i7 / RTX 4060 / 144Hz - Garanciás, Újszerű
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én amiatt vágtam bele, mert itthon használunk laptopot, asztali gépet, tabletet, telefont és nas nélkül jellemzően az asztali gépre töltöttünk le mindent. Aztán jöhetett az usb kábel meg az sd kártya/pendrive, ha képet kellett menteni a telefonról, filmezni akartunk a tévén, vagy zenét hallgatni a konyhában. Pazarlásnak éreztem azt is, hogy az asztali gép/laptop zakatoljon a torrent miatt. Most a nas-on elérhető minden bármikor, bárhonnan a lakásból, bármilyen eszközről (de ha igény van rá, akkor bárhonnan a világból). Kényelmes és alig kér enni. Egy sd kártya cserével meg két kontroller-el retro játékkonzol lesz belőle pár perc alatt.
wassermann