- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
Xray-1 #22110 üzenetére
Én is sokallottam a panel árát, ezért magam legyártottam. Mondjuk több lett kicsit, 10 darab, de elkapkodták.
Ha visszakeresel még képet is tettem be róla. Egyébként tervezem, hogy ha nagyobb darabszámban is lehet Pi Zerot venni, akkor áttervezem a panelt, és gyártok mini locsolásvezérlőt.
Az opensprinkler nyílt forráskódú szoftver. A legjobban jársz, ha átalakítod közvetlen GPIO vezérlésre, mert most egy shift regiszteren keresztül vezérli a triakokat. Ez azért van, mert ugey 48 csatornáig bővíthető.
Ha pedig csak annyi kell, hogy legyen offline öntözésvezérlőd, akkor meg vegyél egy hagyományosat. Az idő is pénz, és nem keveset beleölhetsz mire úgy fog működni, ahogy szeretnéd. Egy egyszerű szoftver hiba pedig igen sokba kerülhet, ha mondjuk napokig folyik a víz, mert lefagyott a cucc vagy ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- Minden, ami JAZZ
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- DELL T40 EMC Szerver
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged