Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xray-1
tag
válasz
MaCS_70
üzenetére
HATALMAS köszönet ezért, nem is tudtam, hogy lehet csak bridge módban is használni.
Be is raktam most és X éve először végre megy minden direktben, látja a Fritzbox a közvetlen külső IP-t, elérem a saját progikkal direktben, nem csak weben át ügyeskedve!
Szóval köszi! Sokkal egyszerűbb lett az életem!

Amikor frissítették a saját eszközt és bejött a Free-wifi, onnét csesződött el igazán az egész, addig nem volt bajom.
Akkor futottam egy kört, hogy rárakok direktben egy Fritz kábeles routert (meg is vettem, ki is próbáltam, működött is VOLNA, mivel a legmodernebb átviteleket is támogatja, de a hálózat tiltás miatt csak service csatornát volt képes nyitni a szolgáltatóig. Hívogattam őket, nem segítettek, először csak elhajtottak, sokára tudtam kihúzni belőlük, hogy ez sehogy sem fog menni. Egy se mondta ezt a csak bridge módot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Gran Turismo
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Senki sem töröl ennél jobban
- Interactive Brokers társalgó
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi belépő szinten
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G3 TWR PC, i5-6500 CPU, 16 GB DDR4 RAM, Windows 11
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- ReZone Használt PC Bazár Megbízható gépek, korrekt árak.
- Eladó felújított számítógép
- Asztali PC , i7 6700 , 1660 Ti , 16GB DDR4 , 250GB m.2 , 500GB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann