Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Macrodroid
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- One mobilszolgáltatások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
szasanyi
üzenetére
Sanyikám már olvasom egy ideje, hogy milyen "harcot" vívsz a rspi2-vel.
Nekem most van útban és ezért olvasgatom a hozzá szólásokat, meg a tanácsokat. Már annyi elmentett lehetőség van, hogy nem fogom tudni mi lesz a kiválasztott.
Kérdésem a filmek léptetéséről volna. Milyen filmek,mekkora bittráts filmek és mennyi lenne az a bizonyos léptetés? És az se mindegy, hogy vezetéken, vagy vezeték nélkül megy a lejátszás.
Énszerintem nem várható el egy ilyen cucctól a blu ray lejátszó léptetési milyensége, vagy igen?
Látom elég sok mindent megtanultál lassan én rajtam a sor. -
dugesz77
őstag
válasz
szasanyi
üzenetére
Hát nálam a 6.0.1 és 6.0.0 is akadósabb mint 5.0.8. A 6.0 filmekkel akad nagyon tekerésnél és léptetésnél. Sokszor volt az előtöltés. 6.0.1 már egy kicsit jobb volt filmek alatt ,viszont tegnap próbáltam volna zenéket hallgatni és megakadt sokszor a hang. Ahogy lépkedek a könyvtárakban úgy szakadozik. Maradok az 5.0.8-nál megint. 17 kipróbálásból felraktam de abban elég sok még a hiba. Többször magától újraindult nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! LENOVO ThinkCentre M700 - i5, 8GB/120GB
- Félgépek,jó állapotban,kiszórós akció,i3-i5,ddr3,h61m,intel hd
- PRÉMIUM / SHOWCASE GAMER PC + TELJES CUSTOM LOOP RENDSZER + rengeteg extrával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Asztali PC - Gigabyte Z170M - i7-6700K - 32 GB DDR4 - RX550 Pulse 2 GB - 240 GB M2 SSD - fullconfig
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann