- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sarpba
csendes tag
válasz
Drótszamár #1726 üzenetére
Látom már többen is belefutottatok abba a bizonyos problémába, hogy ha USB Hub van kötve a raspira, akkor elszáll a net, illetve alig alig van kapcsolat. Szerintem szimplán kompatibilitási probléma, nekem az egyik hubommal minden ok, a másikkal elszáll a net. Ha nem kötsz semmit az inkompatibilis HUBra, akkor is elszáll a net...
Múlt héten próbálgattam. Egyre jobban tetszik. Openelec + HDMI-CEC kompatibilis TV = olyan mintha a raspy a TV része lenne... nagyon rég keresek ilyesmit, nem gondoltam volna, hogy egy ilyen filléres eszköz fogja tudni mindezt...
Még nem fullos, de csak idő kérdése, nagyon rajta vannak a srácok...
szerk: Szerintem ne eröltessétek a torrentet XBMC alatt (mindegy a platform). Választani kell, vagy ez vagy az. A GUI 90% fölött hajtja az ARM procit, márpedig a torrentezésben csak a CPU fog dolgozni, ott nincs hardveres gyorsítás, szóval, amit együttes használattal elértek: akadozni fog az XBMC és lesz egy iszonyú lassú file/torrent szeretek.
-
Alien83
senior tag
válasz
Drótszamár #1726 üzenetére
az fasza azt hittem a gép a gond.
amugy tényleg 14 hét mire postázzák?
és remélem az enthernet csatisat árulják nem az az nélkülit.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vírusirtó topic
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szemüveges topik
- További aktív témák...
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3070 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NVME SSD/2-3Év gari
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest