Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillahHornet
csendes tag
válasz
azbest
üzenetére
Csak az a baj,hogy több napi használat után csinálja.Ugy van beállitva,hogy ha kikapcsolom a tv-t akkor kikapcsol a pi is ezért nem szoktam egyből áramtalanitani,de elinditani meg csak ugy tudom ha táp.ki-be.Na és igy lett második vagy harmadik ilyen nap után,hogy az alapbeállitás fogadott.
-
lehella
senior tag
válasz
azbest
üzenetére
Nekem áramtalanítás után nincs hang az OpenElecben. A hosszabbító főkapcsolóján lekapcsolom a TV-t és a Pi-t, majd visszakapcsolás után a Pi ugye bebootol, a tv standbyba kerül, és ha bekapcsolom, nincs semmilyen hang a Pin, csak újraindítás után. Erre van valamilyen megoldás, trükk?
Új hozzászólás Aktív témák
- MCDODO T03 fejhallgató
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann