- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Netfone
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Hosszas utánajárás után úgy döntöttem, hogy beszerzek egy ilyet a laptop kiváltásara(tableten neteznék csak a torrent miatt megy). Linuxból abszolút kezdő vagyok, csak párszor használtam 1-2 dologra android piszkálgatása miatt amit winen nem lehetett megoldani. Nappal és éjszaka torrent menne, de csak az aktuális pár sorozatepizódot szedné/töltené, estefele pedig 1-2 x264 epizódot megnéznék SD de max 720p felbontásban. (Ha komolyabb filmet néznék akkor rádugom a vinyót a tv-re a Samsung eddig nekem megevett mindent, ext4 vinyóról is játszik). Igazából egy NAS lett volna eredetileg a terv, de a 30-40e ft-os egy sem támogatta DNLA-n keresztül a feliratot, plusz a torrent kliensük ahogy a tulajok véleményből kivettem, rosszabb mint Rapsinak. Ha megszeretem valószínűleg beszerzek egy A verziót csak torrentre, a másik marad lejátszónak. Milyen rendszert ajánlotok erre? Torrent kliensek közül melyik vált be nektek a legjobban? Akár 2 külön rendszer is lehet nem kell a letöltésnek menni filmnézés közben. Valószínűleg fogok csinálni ambilight világítást, illetve hőmérőket szeretnék a szobákban.
A gépet a Farnelltől vettem, először felhívtam az FDH-t és mondta az eladó, hogy náluk 10e környékén van nettóba, de megrendelhetem közvetlen a Farnelltől is mert valószínűleg olcsóbb lesz onnan (nagy készletet halmoztak fel, kint lement az ára) részletesen elmagyarázta a lépéseket. Itthon 12e+szállítással jött volna ki csak az alap, én pedig 8gb sd kártyával kapom szállításostól durván 13e ért. Sd nélkül egy ezressel olcsóbb lett volna. Egy visszatáplálós USB hubot kéne beszereznem még, majd visszaolvasok, hogy kinek milyen van.
Szerk
Mennyi idő alatt szokott megjönni? Van még készleten bőven. Sajnos 17 óra után rendeltem pár perccel így csak holnap adják fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amatőr csillagászat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Windows 11
- LEGO klub
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- AMD Ryzen 9 5900X/Radeon 6800XT 16GB/32GB DDR4 RAM konfig eladó
- Gamer Gép - GIGABYTE B760M , i5 12400F, 32GB DDR4, RTX 3070, 1 TB M.2 SSD, 850W
- Garis Gamer Gép - ASUS B860M-A WiFI, Ultra 5 245KF, 32GB DDR5, RTX 5070, 1 TB M.2 SSD, 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest