- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ha3flt
üzenetére
Értem én mindenkinek az érveit.

De nekem az szúrja a szemem, hogy ha ki tudtak adni egy butított változatot kisebb haszonkulccsal, akkor kiadhatták volna a 4G változatot is "jóárasítva", amiből marketing szempontból is jobban jött volna ki a cég, és úgy emlékszem pár éve volt is rá példa.
De lehet, hogy teljesen el vagyok tévedve, és valóban ennyivel olcsóbb a 2GB RAM. (Bár ahogy láttam a 4GB 15e Ft ott, ahol a 8GB 25e Ft, tehát már itt megdőlt nálam az elmélet. Ezért érdekelne, hogy tényleg mennyibe kerül az a 2GB chip).
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Hobby elektronika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PR-Telecom
- Milyen TV-t vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- Gamer Pc, csere gamer laptopra is akár
- Gamer Gép - MSI B760M, Intel I9 14900K, 24GB DDR5, RX 6900 XT 16GB, 2 TB M.2 SSD, 750W
- HP EliteDesk 800 G3 PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- HP EliteDesk 800 G3 MT, PC, I7-7700, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann