Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Messze nyolcezer fölött!
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Szia cigam!
Ismét nekiugrottam a szerkezet élesztésének és szeretnék kérdezni arról, hogy merre tovább, mert változott sw-oldalon néhány dolog!
Raspberry 3b+, SSD-háttértár, BT billentyű és egér, microSD-kártyán az OP-rendszer és az SSD-n lenne a lapozófile, ha van ilyen. A végeredmény pedig egy egyszerű, itthoni NAS kellene, hogy legyen, legalább minimális védelemmel.
Két héttel ezelőtt megkezdtem egy OP-rendszer feltelepítését, majd az USER - PASS - KEY-nél valamit elrontottam. Most teljesen legyalultam a microSD-kártyán az eddigieket és most a Raspberry Pi OS (64-bit) -et választottam kiindulásnak. Az lenne a kérdésem, hogy merre tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- OpenWRT topic
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gitáros topic
- Arc Raiders
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann