- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
stopperos
üzenetére
Aha. Itt olvasom, hogy az MMAL/OMX már nincs a Kodi-ban. Észre sem vettem, hogy tényleg nincs a kiválasztási lehetőség.
Én is Kodi GBM verziót fordítottam, szóval nem csoda, ha nincs deinterlace.
Nem figyeltem meg, de akkor ezek szerint a LibreElec 10-ben sincs deinterlace.
Nos, akkor nincs értelme eröltetni egyelőre a Kodi 19.x verziót.Igazából amiért belekezdtem az egészbe az amiatt volt, hogy RPI3-ra tettem fel egy Buster armhf-et és arra a repoból egy Kodi-t (18.7, ha jól emlékszem), ahogy szoktam.
Lirc mellé és bekonfigolva a gpio ir receiver. Viszont feltűnt, hogy h264/1080p filmnél, ha léptetek a következőre, akkor lefagy a Kodi. De nem csak annyira, hogy nem reagál a távirányítóra, hanem ssh-n belépve egy sima reboot parancs sem képes bezárni. Kill sem lövi ki, táp ki-be volt az egyetlen megoldás. Más felbontással nincs ilyen gond. Illetve a másik RPI3-al, amin ugyanúgy Buster van, de nem frissített, ott hibátlanul megy minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpársportok
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 7600X + ASUS TUF Gaming B650M-E WIFI + 32GB 6000MHz DDR5 + hűtő + ház - Garancia
- GAMER PC! - i5 9600kf, RTX 3060Ti, 16GB DDR4, 1TB SSD
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- 2x16GB SK Hynix DDR4-3200 ECC Kit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
wassermann