Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
- Manga lányok és csupa képernyő a Nubia friss kagylótelefonján
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
lkristóf
üzenetére
Dehogy is, nem erről van szó!
Dockerből akármivel kisérletezhetsz amihez van image készítve(vagy készíthetsz sajátot), ezek a progik nem szemetelik tele a rendszered, úgy fut majdnem mint egy virtuális gép ami rá lát a rendes rendszerre is, ha mégsem kell amit fel raktál akkor törlöd az imaget és kész, nyom nélkül el tűnt. Én a pihole-t raktam fel dockeről ki próbálni, de nem tudtam arra használni amire akartam, 1 paranccsal töröltem. Amire még jó, amikor egy linuxot össze állítanak akkor egy csomag listában ott van az összes alkalmazás, azok már nem igazán frissülnek, csak biztonsági javításokat kapnak, pl a raspbianban található qBittorrent (qB továbbiakban) 1 évvel régebbi kiadás mint a jelenlegi legfrissebb, a dockeres verzióban a legfrissebb van fent. Meg tudsz dockerben lehet több verzió is ugyan abból a progiból egymás mellett ha arra van szükséged, én is csak alap szinten ismerkedtem meg vele a fent linkelt videók alapján. A qB sokkal gyorsabb mint a Transmission, de ez nem a docker miatt van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Revolut
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Dell Optiplex 3040 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR3, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- Dell Optiplex 3050 SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd vég
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann