Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok!
Szeretnék rendelni egy Raspberry Pi-t, vagy ha van más/jobb alternatíva a piacon akkor azt, erre kérnék ötletet a nálam jobban informált fórumtársaktól.
Amire kéne: jelenleg elsőéves MsC proginfós hallgató vagyok, és azt terveztem el, hogy MsC-s szakdogának egy intelligens otthon rendszer féleséget építenék ki, és dokumentálnék le. Ez a távlati cél az eszközzel. De már most rendelnék egyet, hogy megismerjem, mire oda kerülök, hogy szakdoga... Kezdetben SVN szerót építenék köré, vagy egy kis multimédia centert, vagy akármit, amin keresztül meg tudom ismerni. Jelenleg ilyen téren nulla az előismeretem, programozni ellenben tudok.
Tehát a fő kérdés, hogy a fenti célokhoz milyen eszközökre van szükségem, és hogy ezeket hol tudom beszerezni? Bárki aki segít annak köszönöm a fáradozásait

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gaming notebook topik
- Arc Raiders
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LEGO klub
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5080 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe
- Intel i9-14900K/RTX 5080/32GB DDR5/1TB NVMe/1200W
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- Gamer Konfig i7-11700KF, 32 GB DDR4 3200 MHz, 2 TB SSD, RTX 3070 Ti, MSI-Z490, Lian-Li ház, 850W Táp
- AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5080 16GB/2TB NVMe/1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- JBL STAGE 2 9634
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann