- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- iPhone topik
- Nyakunkon a Dimensity 9500, már 2 nm-re feni a MediaTek a fogát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latitude
aktív tag
Sziasztok,
Az RPi4-em desktop-ját szeretném egy régi ipad 3-ra átküldeni. Találtam leírást hozzá, VNC viewer-el működik. Viszont én azt szeretném, hogy az RPi4-hez kapcsolt billentyűzettel és egérrel amit ügyködök azt jelenítse meg az ipad-en (az ipad-et kvázi vezeték nélküli monitornak használnám). Sajnos ez a mód nem működik. Úgy tudom használni, hogy az ipad-en elindítom a VNC-t és a képernyőt tapizva tevékenykedem, viszont ilyenkor a tv képrnyőjén (erre van rákötve az rpi4) nem látszódik semm, ez forditva is igaz, ha az rpi-re kötött egér/billentyű kombóval ütyködök akkor pedig az ipad-en nem történik semmi. Van egy view only mód a beállításokban, de hiába használom azt ilyenkor sem a tv-n történő változásokat nem jeleníti meg az ipad-en, sem pedig az ipad-et tapizva nem történik semmi.
Bocsánat, hogy ilyen "csúnyán fogalmazva" írom le a problémámat. Van valakinek evvel tapasztalata? A vnc az rp3-on működik (viszont az RDP-vel tapasztaltam a fent leírtakat, azért is váltottam VNC-re).
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell ReadyRails 2U PowerEdge R520 & R720 Szerverhez
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 590 8GB, I5-7500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (48)
- HP EliteDesk 705 G4 MT / RYZEN 3 - 5 / USB-C / NVME SSD / normál vga nem SFF méret
- Félkonfig - MSI Z590 PRO WIFI / I7-10700K / 64 GB RAM
- 1440p/4K Gamer PC! 7600X + 3090 + 32 GB DDR5 + 1TB M.2 SSD + 750W Platinum + 360 AIO RGB
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest