- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
moli.hu #3422 üzenetére
Köszi!
azbest: 3.6-os kernel, de vannak ott más bajok is. (a hivatalos szeptemberi iso-t szedtem le, azt hiszem alapból is újabb kernel van benne, mint a Raspbianban, de meg kellene nézni)
Most gyári állapotban használtam a PI-t, és bár a systemD miatt piszok gyors az Arch, de csomagoknál vannak gondok. Pl. felhúztam egy LXDE-t, kapott egy Midori-t, az meg nem hajlandó elindulni valami hiányzó nyelvi fájl miatt, ami nem is kellene az aktuális nyelvhez.
Nem értem mi van, egyenlőre megyek vissza Debian alapokra, ott ilyen gondok nem fordultak elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hardcore café
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- BestBuy topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- További aktív témák...
- I7 4790K - Radeon R9 290 a Gamer PC
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RTX 5060 / A620M / 16 vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB+1TB M.2 SSD/ Win 11
- Gaming PC eladó-i7-9700K / Nvidia GeForce gtx 1660 Super / 16GB RAM / 1TB SSD
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3099, 100% akkumulátor
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest