- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
moli.hu
üzenetére
Köszi!
azbest: 3.6-os kernel, de vannak ott más bajok is. (a hivatalos szeptemberi iso-t szedtem le, azt hiszem alapból is újabb kernel van benne, mint a Raspbianban, de meg kellene nézni)
Most gyári állapotban használtam a PI-t, és bár a systemD miatt piszok gyors az Arch, de csomagoknál vannak gondok. Pl. felhúztam egy LXDE-t, kapott egy Midori-t, az meg nem hajlandó elindulni valami hiányzó nyelvi fájl miatt, ami nem is kellene az aktuális nyelvhez.
Nem értem mi van, egyenlőre megyek vissza Debian alapokra, ott ilyen gondok nem fordultak elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Androidos tablet topic
- Gyúrósok ide!
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Horgász topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
- Lenovo X390 i7 8665U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann