- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capricornus
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Raspberry 3 model B-m, raspbian 9.8-al és nemrég vettem egy TV-t. Gondoltam rádugom és pl. használom steamlink-ként. Viszont van egy olyan gondom, hogy sehogy sem akar grafikus felületre bootolni a cucc. Sőt, konzolt sem kapok bejelentkezéshez, csak a bootolás során kiírt dolgokat látom. Próbáltam végigzongorázni a ctrl+alt+F1---F12-t, de semmi, csak az F1-en látom a bootkor kiírt dolgpkat, de ott sem kapok promptot.
A raspi-config-ban is beállítottam már konzolos bejelentkezést és azt is, hogy indítsa el a grafikus felületet, de ugyan ez. Még az automatikus bejelenetkezést is beállítottam már, de semmi.
SSH-n keresztül simán be tudok lépni és x2go-val is, úgy indít grafikus felület, de ez ugye most engem nem segít ki.
Próbáltam guglizni is, de mindenhol az volt, hogy raspi-config-ban állítsam át a boot-ot. De ugye azt már próbáltam.
Esetleg valakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Last Epoch
- Kés topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- További aktív témák...
- Gamer PC eladó! Ryzen 7 5700x3D + RX 9070 XT
- DELL OPTIPLEX 7010 SFF PC, I5-3570 CPU, 2 GB R5 430 VGA, Windows 10
- Mini-ITX Beast: i7-14700F / RTX 4070 Super / 64GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Új Lenovo 14.5 Yoga Slim Pro 7 IPS 2.5K 90Hz Ryzen7 7840HS 32GB 512GB RadeonT 780M Win11 Garancia
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann