- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capricornus
aktív tag
Ehh, lejárt a szerkesztési idő.
Ez volt a megoldás, ha a deluged nem próbál meg elindulni bootkor, akkor kapok végül promptot.
Köszi!
-
Capricornus
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Raspberry 3 model B-m, raspbian 9.8-al és nemrég vettem egy TV-t. Gondoltam rádugom és pl. használom steamlink-ként. Viszont van egy olyan gondom, hogy sehogy sem akar grafikus felületre bootolni a cucc. Sőt, konzolt sem kapok bejelentkezéshez, csak a bootolás során kiírt dolgokat látom. Próbáltam végigzongorázni a ctrl+alt+F1---F12-t, de semmi, csak az F1-en látom a bootkor kiírt dolgpkat, de ott sem kapok promptot.
A raspi-config-ban is beállítottam már konzolos bejelentkezést és azt is, hogy indítsa el a grafikus felületet, de ugyan ez. Még az automatikus bejelenetkezést is beállítottam már, de semmi.
SSH-n keresztül simán be tudok lépni és x2go-val is, úgy indít grafikus felület, de ez ugye most engem nem segít ki.
Próbáltam guglizni is, de mindenhol az volt, hogy raspi-config-ban állítsam át a boot-ot. De ugye azt már próbáltam.
Esetleg valakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Anime filmek és sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- GAMER PC - RTX 4070 Ti - Ryzen 7 5700x - 32GB DDR4 - 1TB Nvme SSD
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest