Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sony Xperia 10 V - újraélesztés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- A Redmi Turbo 5-ben debütált a Dimensity 8500
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
Sziasztok!
Megfogott a 3B+ (főleg a processzor), viszont a RAM-ot keveslem, illetve a a memóriakártya lassúságától is félek (ezt mennyire tudom jó memóriakártyával helyettesíteni?). Láttam, hogy létezik a Orange Pi Plus 2E, de ettől kicsit félek (sokat mond, nem tudom mi igaz belőle), nem olyan jó a támogatottsága, közössége.Hosszútávra terveznék, ezért szeretnék erős vasat. Esetleg érdemes várnom a következő raspberry megjelenésére (a közeljövőben lesz)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
wassermann