Hirdetés
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
Időhiány miatt nem tudtam a Raspberry-vel foglalkozni. Az utóbbi időben két ötlet jutott az eszembe, hogy az asztali számítógépet "tehermentesítsem".
Az első ötletem az, hogy az új Pi-t megrendelem és fájl és torrent szervernek beállítom. Egy WD 3 vagy 8 TB-os HDD-t kötnék rá. A második ötletem az, hogy egy a régiből (Pi 3) építek időjárás állomást, amit napenergiával üzemeltetnék WiFi-vel ellátva. Plusz ez a Pi az udvar hátsó részére szórná a WiFi-t jelerősítőként. A telep egy 30.000 mAh-s power bank lenne. Az egészet egy kis faházba építeném be úgy így talán jó lenne.
Mit kellene beszereznem az ötletek megvalósításához? Ti hülyeségnek tartjátok ezt? Én szívesen belevágnék és kipróbálnám mit tud ez a kis csoda.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új HP 14 Elitebook 840 G8 FHD IPS 400nit i5-1135G7 4.2Ghz 16GB 256GB Intel Iris XE W11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest