Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tg44
csendes tag
válasz
üzenetére
Lehet félreérthető voltam, nem a beállítása a "nehéz", hanem az, hogy úgy működjön ahogy kéne. Valamiért a boot alatt nem volt hajlandó jól talpraállni. Ha bejelentkezett rootként futtattam a bootupscriptemet, akkor 3 alkalomból 2x elindult 1x failelt, viszont bootupkor egyszer sem tudott felállni. Szerintem valami sorrendiségi hiba lehetett, de egyszerűen nem tudtam megcsinálni hogy úgy bootoljon be mint ahogy a mellette levő gép (ugyan azokat állítattam be rajtuk, ugyan az a bootup script ugyan olyan verziószámok, csak az oprendszer volt más alattuk...) Amúgy egy ilyen kis eszközre nembiztos hogy rábíznék egy 100+ résztvevős hálózatot, wiresharkal belehallgatni a kb 700 gépes kolihálóba is olyan mint ha discoban ülne az ember, csak úgy repülnek a broadcastok.
Előző postomból kimaradt, hogy eddig csak raspbiannal próbálkoztam, de több embedded gépen is húztam már fel wifit, meg pár laptopon is, debian alatt általában vagy elsőre megy, vagy le kell lökdösni a drivert és utána megy. (Más rendszerre még nincs tapasztalatom.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VoLTE/VoWiFi
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Érkezik az On the Edge, a körökre osztott wuxia RPG
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- További aktív témák...
- Vanda GAMER-Pc, ASUS B560m, i5-11400F, 16GB DDR4, 1TB PCIe M.2 SSD, RTX 5050 8GB, 550W 90+, WiFi
- Gtx 1660 Super/ i5 10400F/ 16GB Corsair/ 500GB M2 250GB SATA SSD/ WIN 11
- Eladó Konfig I7 7700 16GB DDR4 480GB SSD GTX1660 6GB!
- Bontatlan Asus ProArt Creator wifi X870+Ryzen 9 9900X..
- Eladó Konfig I5 6500 16GB DDR4 480GB SSD GTX1080 8GB!
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
wassermann