- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony és Samsung érzékelők a Vivo X300 Pro kamerarendszerében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozyadam
tag
Sziasztok!
Tesztelni szerettem volna, hogy mennyire használható alapvető asztali feladatokra egy Pi 3 és a Raspbian.
A hivatalos oldalról szedtem le a PIXEL-es verziót (a Lite az más projektben simán megy, de ott GUI nélkül).
A kártya egy 16 GB-os SanDisk, nemrég vettem.Kiírtam egy 16 GB-os kártyára a rendszert, boot után adtam 128 MB videó memóriát neki, expand file system, és 1-2 alap beállítás még (nyelv, wifi). M
Majd azt vettem észre, hogy bármit is próbálnék csinálni nem reagál a rendszer. Pl megnyitom a böngészőt, feljön az alap kezdőlap, de URL-t már nem tudok berni. Az az egy ablak van megnyitva, teljes méretre tudom tenni, de tálcára tenni és bezárni nem engedi.
Más alkalmazásnál is ez van, pl. terminált szerettem volna megnyitni és semmi reakció. Kurzor mozog, de semmi menü, stb nem jön elő, mintha nem venné a kattintásokat.Van esetleg tippetek, hogy mi lehet a gond? Vagy van esetleg másik rendszer, amit érdemes lehet kipróbálni?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Sorozatok
- Jogász topic
- Milyen széket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- VADI ÚJ GAMER PC i5 / RTX5060 / 32GB RAM / 1TB SSD
- VICC ÁRON - I7 - RTX 3080 - 32GB RAM - Full épített merev csöves vízhűtés csak EK alkatrészekből!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 570 8GB, Ryzen 5 1600, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok (38)
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest