Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
baani59
aktív tag
Sziasztok,
csatlakoztam én is a hét közepén a RPi-esek táborához.
Vasárnap kipróbáltam az általam egyszerűnek vélt módszereket valamilyen rendszer telepítésére.
A tapasztalatok:
- a Raspbmc a windowsos telepítővel megáll egy parancssoros felületen
- Openelec OK, de nem csatlakozik a hálózatra és szinte minden indításkor más a képernyő mérete
- Debian6 OK - nem tetszik
- hálózat itt sincs
- az Arch Linux a legérdekesebb - felírtam a win32disimager-rel és Openelec lett belőle
Alapvetően egy TV-tunerrel kiegészített médialejátszót szeretnék összehozni.
Mit javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

- hálózat itt sincs
wassermann