Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ez az egér nem okoz gondot a konyhában
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pont pár napja néztem végig egy 720p-s 5.1-es filmet hálózatról(laptopra volt kötve a HDD). Ment szépen, azonban 4-5x a film alatt fél másodpercre elsötétült a kép. Nem tudom, hogy a film hibája-e vagy a lejátszóé.
A Weeds s08e1-2 720p-ben szépen ment, szintén hálózatról.
Sajnos SAMBAN a fájl másolás mindössze 0.5-1mb/s-mal megy, de a filmeket le lehet játszani. Pi-re kötött HDD-ről is mennek a filmek a laptopomon, igaz, azok tekerésnél kicsit lassabban reagálnak.
Stabilitás: Az rc2-höz képest az RC3 kész megváltás (Raspbmc). Nekem most így nagyon stabil, csak a gyorsabb SAMBA fájl átvitelt kéne megoldani.
Mindenképpen megéri szerintem, előtte WDTV gen1-em volt, de szinte sikítottam, amekkorát csalódtam benne
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Milyen egeret válasszak?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann