Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keef_Lee
őstag
Belaktam a friss pi-t
Noobs alól telepítettem az osmc-t, mert csak ez ment fel, állandóan letöltési hibát üzengetve. Már el voltam keseredve, amikor kiderült, hogy a tápkábelt kellett kicserélni és minden ok. Tulajdonképpen szerencse, hogy ez ment éppen fel, mert tetszik és mindent meg tudtam oldani egyelőre, amit szerettem volna első nekifutásra. Az ssh és ftp, stb esetén használatos alapértelmezett jelszó párost hogyan tudom lecserélni? Jól gondolom, hogy passwd ssh-n keresztül és utána az aktuális aztán kétszer az új jelszó és kész?
Remek ez a vas!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Xbox Series X|S
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- További aktív témák...
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Noobs alól telepítettem az osmc-t, mert csak ez ment fel, állandóan letöltési hibát üzengetve. Már el voltam keseredve, amikor kiderült, hogy a tápkábelt kellett kicserélni és minden ok. Tulajdonképpen szerencse, hogy ez ment éppen fel, mert tetszik és mindent meg tudtam oldani egyelőre, amit szerettem volna első nekifutásra. Az ssh és ftp, stb esetén használatos alapértelmezett jelszó párost hogyan tudom lecserélni? Jól gondolom, hogy passwd ssh-n keresztül és utána az aktuális aztán kétszer az új jelszó és kész?
wassermann