Hirdetés
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mferi87
csendes tag
Sziasztok!
Az egyre több helyen találok RaspberryPi vel foglalkozó embereket. Arra gondoltam itt lenne az ideje létrehozni egy olyan weboldalt, ami ezzel a témával foglalkozik. Ezért elindítottam a raspberry-pi.hu weblapot. Jelenleg még nagyon az elején vagyok, de folyamatosan fogom fejleszteni. Ehhez kérném a ti segítségeteket is. Nemsoká felkerül egy fórum is, ahol reményeim szerint mindent meg tudunk majd beszélni, segíthetünk egymásnak, vagy akár teljes telepítési útmutatókat tehetünk közzé. És hogy még mi lesz? Ez már csak tőlünk függ. A regisztrált tagok már most hozzászólhatnak az egyes cikkekhez.
Együtt könnyebb lesz. Könnyebb kivárni míg megérkeznek a kis számítógépeink, és könnyebb miután próbálunk rajtuk eligazodni.Mindenkire számítok, akiket érdekel a téma.
Üdv Avala, Raspberry-Pi.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Wuthering Waves
- Hardcore café
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- DELL Precision 7810 PC (Intel Xeon 8X3500 Mhz, 16 GB DDR4, 256 GB SSD+500GB HDD, Quadro M2000 4 GB)
- Lenovo ThinkCentre M720q Tiny PC (Intel i5 9500T 6 X 3700Mhz, 16 GB DDR4, 256 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann