Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiZY
tag
válasz
vzoltan
üzenetére
A kerdes, hogy mennyi torrentet futtatsz, a masik meg hogy milyen klienst.
Transmission es rtorrent kozul melyik eszik kevesebb eroforrast? rtorrentet eleg sokat hasznaltam, csak sose neztem mennyi eroforrast fogyaszt, mert mindig allt rendelkezesre eleg, Transmission meg mindig csak ilyen SOS tema volt... Probalni meg nem tudom, mert 6-8 hetet igertek a szallitasra, igy probalok puhatolozni, melyik iranyban induljak el, ha megjon. Normal PCn Deluget, hasznalom, de nem sok eselyt latok arra, hogy Arpi szeretni fogja.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Filmvilág
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- EAFC 26
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann