- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Yettel topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0rZ
aktív tag
Sziasztok,
Tudom, hogy nem teljesen ide való kérdés, de hátha tud valaki segíteni. Új TV készülék került a háztartásba (LG 50LA620S), amivel kicsit másképp működik a CEC (SmartLink
), mint a régi Samsungon. Teszem azt míg a program léptető gombok a Samsungnál PgUp, PgDn funkciót láttak el, az LG-nél pont nem csinálnak semmit. Többek közt ez a funkció is hiányzik. Úgy tudom a KODI-ban van egy keymap amivel ez beállítható, de a leírások által megadott helyen nem találtam meg a fájlt. Tudna esetleg valaki segíteni, vagy csak adni egy jobbfajta leírást a művelethez?Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- WayteQ xTAB-8Q
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-roller topik
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-B150M-D3H DDR3 alaplap, i7-6700 CPU, 240 GB M.2 SSD, Windows 11
- ELADÓ KOMOLY KONFIG nem sürgős, nem alkudozós játszótér
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 17 Pro Max Deep Blue 256GB használt újszerű 100% akku (36 ciklus) garancia 2029.01.
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), mint a régi Samsungon. Teszem azt míg a program léptető gombok a Samsungnál PgUp, PgDn funkciót láttak el, az LG-nél pont nem csinálnak semmit. Többek közt ez a funkció is hiányzik. Úgy tudom a KODI-ban van egy keymap amivel ez beállítható, de a leírások által megadott helyen nem találtam meg a fájlt. Tudna esetleg valaki segíteni, vagy csak adni egy jobbfajta leírást a művelethez?
wassermann