- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Mainap folyamán szereztem egy képcsöves TVhez való jack-RCA kábelt. Ki is próbáltam a málnával, de kicsit sötét a kép. (Ez filmeknél annyira nem is tűnik fel, de a GUInál már eléggé zavaró) Van erre vmi megoldás, esetleg config.txt-ben turkálás stb???
Meg picit vibrál az egész...
Hang kis kalibrálás után rendben, viszont mikor rámegyek mondjuk az RTL klubra, akkor irtóra vízhangzik az egész. Ha kilépek, majd újból be, már jó, csak furának tartom picit.
2. Van itt olyan, aki már írt kodiplugint, vagy tud valami jó kis könyvet/kiírást, ami részletesen kitér a részletekre?
3. Van valamiféle log, amiből ki tudom olvasni mi a gondja a plugin scriptjével az openelecnek?
4. Ha írok egy plugint, az kompatibilis lesz osmcvel is?
5. Olvastam erről a translate dologról a kodi oldalán. Ezt hogy is lehet implementálni a cuccba? Vagy ezt is csak be kell rakni a resources könyvtárba?
Van valami lelkes animátor(/tudnátok ajánlani), aki csinálna nekem egy ikont, meg esetleg egy fanart képet a pluginomhoz? Valami magyar TV-s logo kéne... Köszi!
+1 License fájlt muszály berakni a pluginba? Ha igen/nem tudnátok adni egy univerzális GNU licencet?
Köszi, örök hálám!
Ui.: Bocs a részeges számozásért, csak gondoltam, h az első 3 bekezdés jobban összekapcsolódik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT / B550 / 32GB RAM 3600MHz / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 700W
- Eladó Ryzen 5 4500, RTX 2060 Super 8Gb, 16Gb DDR4, 256Gb M.2, 1Tb HDD gamer pc!
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Belépőszintű Gamer pc Intel 10. gen.
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest