Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
Bobolit
üzenetére
Nekem ilyet nem csinál. Megy non-stop. Rdesktopnak az xrdpt használod? Sztem az a legjobb! (Configolni sem kell...) Illetve akkor lehet még ilyen, ha wifin van. Ha stickkel használod, próbáld ki ethernet kábellel.

Ez csak pár tipp volt...
Szerk.: Ha egér mozog, akkor a kliens diszkonnektel. Egy reconnect ált megoldja. Ja és ssh is megy, csak kb 12x kell próbálni csatlakozni rá. Egy ideig no hostot fog dobni, utána vmiért felmegy nekem. (Juicessh androidos app)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Formula-1 humoros
- Magisk
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED monitor topic
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann