Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
PiciDikenz #11556 üzenetére
En ilyet rendeltem hozza, most probaltam. [link] Mukodik, annyi hogy kicsit el van tolodva a dugok szerepe, a piroson jon a kep es a masik ketton a hang. De ez igazabol edes mindegy. (Bocs az ekezet hianyert, meg nem jottem ra hogyan allitom be a magyar billentyuzetet).
Egyebkent meglepoen gyors ez a kis dog, meg bongeszesre is. Elszuttyog de olyan veszesen sokat nem kell varni lapvaltasokra. Mondjuk egy Facebook-ot vagy Google+-t nem eresztenek neki mert szerintem eletben nem tolti be annyi Javascripttel, de a PH vagy a Hup egesz olvashatoan megy rajta.
Elso blikkre viszont ugy nezem nem tudja lekezelni a WQHD monitoromat, ezt is fullHD-ben kezdte el meghajtani pedig mehetne egeszen 2560x1440-ig. Persze siman el tudom kepzelni hogy 1080p a Broadcomm SOC felso limitje.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Minden, ami Unreal Engine
- BestBuy ruhás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Horgász topik
- További aktív témák...
- GAMER INTEL CORE I5 14600K/32GB DDR5/RTX 3080 10GB/1TB NVME SSD/
- Asztali PC , R7 5800X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 960GB NVME
- Gamer PC - Ryzen 5 3600X // X470-F // 1660 SUPER OC // 16GB RAM // 1TB NVME SSD
- Asztali PC , i7-4790 , GTX 1650 , 8GB RAM , 120GB SSD , 500 GB HDD
- Asus Rog Gamer PC Ryzen 5700X3D
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest