Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
PiciDikenz
üzenetére
En ilyet rendeltem hozza, most probaltam. [link] Mukodik, annyi hogy kicsit el van tolodva a dugok szerepe, a piroson jon a kep es a masik ketton a hang. De ez igazabol edes mindegy. (Bocs az ekezet hianyert, meg nem jottem ra hogyan allitom be a magyar billentyuzetet).
Egyebkent meglepoen gyors ez a kis dog, meg bongeszesre is. Elszuttyog de olyan veszesen sokat nem kell varni lapvaltasokra. Mondjuk egy Facebook-ot vagy Google+-t nem eresztenek neki mert szerintem eletben nem tolti be annyi Javascripttel, de a PH vagy a Hup egesz olvashatoan megy rajta.
Elso blikkre viszont ugy nezem nem tudja lekezelni a WQHD monitoromat, ezt is fullHD-ben kezdte el meghajtani pedig mehetne egeszen 2560x1440-ig. Persze siman el tudom kepzelni hogy 1080p a Broadcomm SOC felso limitje.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- TP-LINK routerek
- Sorozatok
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- További aktív témák...
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann