Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Nekem is mostanában lett inkompatibilis sok kártyával, pedig március óta megvan. Ezidáig ment rendesen a kingston microSD+adapterrel, meg még 3 másik adapteremmel is és most egyikkel sem! Aztán gyanakodtam a csatira, ha egy kicsit megfeszítem, ugy kapcsolom be akkor elindul, addig megy is amig el nem engedem. De mivel nem igy szeretném használni, kisérletezni kezdtem. Kaptam most kölcsön egy rendes SD kártyát, valami noname Intenso márkájút és azzal megy. Apóstól elkértem minden fellelhető microSD adapterét, azok közül is csak az egyikkel megy! Szóval valamiért tényleg nagyon érzékeny sajnos.
Az én szubjektív véleményem, hogy ha valakinél hasonló gond volna és microSD-t akar adapterrel akkor az Samsung adaptert keressen, vagy bármilyet az ajánlott listáról, de a Kingstonokat nem ajánlom. (pedig én is azt vettem a jó sebessége miatt). Talán mégjobb megoldás egy rendes SD kártya, mert itt kevesebb a kontakt ami hibát okozhat, az én meglátásom, hogy ezek a kis adapterek elég fapadosan vannak kialakítva. SD-ből nem tudok konkrét márkát ajánlani, (mivel csak egyfélét próbáltam) de érdemes itt is a listára hagyatkozni, és talán abból is érdemes lehet a Samsung-ot venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann